ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Tekyamaç Ortaokulu

Urfa Tekyamaç Okulunda Dart Turnuvası Yapıldı

Urfa Tekyamaç Okulunda Dart Turnuvası Yapıldı.

Sosyal Etkinlikler kapsamında öğrencilere sporu sevdirmek ve boş zamanları etkili ve verimli bir şekilde geçirmeleri için öğlen aralarında Urfa Tekyamaç ilk-Orta Okulunda Dart müsabakaları düzenlendi.

Malum okulumuz Şanlıurfa ilinde bir köy okulu olmasına rağmen Gerek turnuvalar gerek etkinlikler ve en önemlisi Eğitim-Öğretim alanında bir çok konuda başarı göstermiştir.

Okulumuzda yapılan Dart Turnuvasına 16 öğrenci Turnuvayı kazanmak ve hedefi vurmak için kıyasıya mücadele verdi.

Tüm okul öğle aralarında turnuvayı heyecanla takip etti. Yapılan Turnuvada Müsabakalar eleme usulu ve 301 den düşülerek devam etti.

Müsabakada kız öğrencilerden Berfin Akdemir finale çıkarken erkek öğrencilerden de  Emre Turan finalde yarıştı.

Dart Turnuvasının yapılmasında ve yönetilmesinde büyük emekleri olan Şanlıurfa Tekyamaç okulunun beden eğitimi öğretmeni Burak TAŞKIN hocamız tarafından yapılan Müsabaka sonunda 1. 2. 3. Ve 4. Olan öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Dikkatle takip edilen turnuvayla yatıp turnuvayla kalkan öğrencilerin spora ve Darta olan ilgilerinin arttığı gözlemlendi.

Urfa Tekyamaç Okulunda Sosyal Etkinlikler Sezonu Açıldı

Tekyamaç ortaokulunda sosyal etkinlikler sezonu açıldı.

Öğrencilerin yoğun ders temposundan biraz olsun kurtulup zihnen ve bedenen rahatlamaları için sosyal etkinliklerin önemi çok büyük.

Bu kapsamda geçtiğimiz senelerde masa tenisi dart ve futbol müsabakalarına dart turnuvasıda eklendi.

Öğrenciler boş zamanlarını etkili ve verimli bir şekilde değerlendirmeleri sosyal ilişkilerini geliştirmeleri ve rekabet ortamını yaşamaları için sosyal etkinlikler hiç kuşkusuz büyük katkı sağlamakta.

Öğrencileri spora özendirmek ve dahası sporcu bireyler yetiştirmek için sosyal etkinlikler olmazsa olmazlar arasında

Turnuva Sonunda Okul Müdürü Selami BÜLBÜL turnuvada büyük emekleri geçen Başta Beden Eğitimi öğretmeni Burak TAŞKIN ve diğer öğretmenlere teşekkür Konuşması yaptı.

Tekyamaç Okulunda Öğretmenler Günü Görkemli Bir şekilde Kutlandı

Şanlıurfa Tekyamaç Okulunda Cumhuriyet'in 95.yılı Büyük Bir Coşku ile Kutlandı

Yayın: 21.12.2018 - Güncelleme: 10.02.2020 14:54 - Görüntülenme: 2406
Kaynak: https://sosyalloca.com/urfahaberleri/urfatekyamacokulundadartturnuvasiyapildi/