ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Tekyamaç Ortaokulu

05332585120 (Okul Müdürü)
Tekyamaç Köyü / Eyyübiye / Şanlıurfa
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, araştırmacı, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, eleştirel ve yaratıcı düşünen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu üstlenen, öğrenmenin ve gelişmenin keyfine varan, öz disiplin sahibi, güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olan, yeniliğe ve gelişime açık, başkalarının gereksinimlerine duyarlı, hak, adalet, sorumluluk, dürüstlük ve doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, kendi kültürünü özümsemiş, farklı kültürlerin görüş ve değerlerine saygı duyan insanlar yetiştirmektir.
08:20 Başlama - 14:55 Bitiş
Kalorifer-Kömür
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Öğretmenler servis ile Şanlıurfa merkeze gidip gelmektedirler. Ayrıca okuldan ana yol kenarına 500 m. yüründükten sonra 10 dk. ara ile Şanlıurfa´ya giden Suruç dolmuşlarına binilip; Otogar, Piazza Alışveriş Merkezi, Abide Kavşağına gidilebilmektedir.
Öğretmen servisi vardır.
Yerleşim Yeri
Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesine bağlı Tekyamaç Köyü 100 haneli bir köy olup, köy halkı tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Şanlıurfa il merkezine 22 km uzaklıkta, Şanlıurfa-Gaziantep karayoluna 500 m. uzaklıkta, 2014-2015 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlamış, taşımalı eğitim kapsamında bulunan, tekli öğretim yapan bir okuldur.
4 lojman vardır. Şuan lojmanların hepsi doludur.